Aizleen's FotoPage

By: Aizleen Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
RAYA '06 & '07

Raya '06 @ Perlis
With nenek (mak tok mama)
Hero2 Malaya...
View all 21 photos...
Walaupun dah lama habis raya...tapi sebab lately takde masa nak update, time ni baru boleh update...Aisya dah 1yr 6mths masa raya hari tu. Rambut pun dah panjang. Wan bagi handbag kat Aisya nak simpan duit raya. Tahun ni Aisya raya kat Melaka tapi orang2 kat Perlis kirim jugak duit raya kat Aisya...thank you very much. Pics masa gambar raya '06 pun ada , masa tu Aiysa baru 6 months. Oleh kerana Aisya je baby time to in the family, semua berebut...best gak, mama boleh melaram. Tahun ni akan lebih meriah sebab pak long pun nak dapat baby, takdelah berebut2 lagi


Friday, 18-Jan-2008 13:27 Email | Share | | Bookmark
Holiday @ Kuching

Aisya ready nak naik plane
Ready to board...please fasten ur seatbelt
Ye ye dah sampai...duduk kat trolley
View all 22 photos...
Lama dah tak update foropages ni....last year in July pegi holiday ke Kuching. We all stay kat Holiday Inn Damai Laut...jauhnya dari Kuching town...anyway, ini first time Aisya naik flight. Tak duduk diam, macam biasalah sampaikan stewardess tu bawak dia jalan2 dalam plane tu. so, enjoy....


Thursday, 11-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aisya

Lil Angels
Aisya


Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

Kat JB...
Danga Bay
Me & Adil at JB
View all 18 photos...
Adil balik dari Sudan je pegi jalan lagi...first to JB and then to Langkawi. From south to north. Kat Langkawi stayed at Sheraton Langkawi, best, jauh jugak dari pekan Kuah tapi dekat dengan airport. Perfect gateaway to honeymooneers or saje nak get a peace of mind. We spent 4 days there


Friday, 27-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon in Dubai

Pemandangan cantik kat Dubai town...
Al-Riqqa street bus stop
Museum
View all 16 photos...
2 months after our marriage, Adil make a last minute plan for us to see each other. Earlier plan, Leen pegi Sudan but then we change to Dubai memandangkan Sudan takde apa2. Adil datang dari Sudan, me from here...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net